• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Bylinky v kuchyni

Jsou krásné, voní a jsou plné pestrobarevných chutí. O čem je řeč? No přece o bylinkách! Nenechte si ujít jedinečný seriál o bylinkách na Jakvkuchyni.cz!

Šalvěj lékařská – královna bylin
Články

Šalvěj lékařská – královna bylin

Posted on 24. 1. 202212. 4. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Šalvěj lékařská je silně aromatickou bylinou s mnoha účinky na lidský organismus. Lidstvo ji využívá již po mnoho století. Proč a jak šalvěj používat a mnoho…
Koriandr: Jídlům dodá tu správnou chuť a pomůže s trávením
Články

Koriandr: Jídlům dodá tu správnou chuť a pomůže s trávením

Posted on 3. 5. 20208. 12. 2020 by Jakvkuchyni.cz
Dnes jsme si vzali na mušku koriandr – rostlinu, která dodá našim jídlům vynikající chuť a tělu pomůže s mnoha neduhy. Možná vás překvapí, co…
Oregano
Články

Oregano: magické svatojánské kvítí a nezastupitelné koření světové kuchyně

Posted on 11. 3. 202030. 10. 2020 by Jakvkuchyni.cz
Oregano je koření typické pro středomořské kuchyně. Velmi dobře už ho ale znaly i naše babičky. Tuto všestrannou bylinu můžeme využít jak v kuchyni, tak…
Estragon
Články

Estragon – bylinka s francouzským šarmem 

Posted on 4. 3. 20204. 3. 2020 by Jakvkuchyni.cz
Už jste slyšeli o nenápadné bylince estragon? Pokud právě kroutíte hlavou, čtěte pozorně následující řádky. Tato francouzská bylinka překvapí v mnoha směrech. Seznamme se s…
Aloe Vera
Články

Aloe vera

Posted on 18. 9. 201916. 12. 2020 by Jakvkuchyni.cz
Co je aloe vera? Aloe vera je sukulentní rostlina, nenáročná na pěstování, která je velmi rozšířená i v domácnostech, málokdo však využívá její léčebný potenciál.…
Stévie – tajemství medového lístku
Články

Stévie – tajemství medového lístku

Posted on 16. 4. 201912. 4. 2021 by Jakvkuchyni.cz
“Stévie? Neznám…” To je častá odpověď, když se mluví o stévii, přesněji o rostlině Stevia rebaudiana Bertoni, známé jako stévie sladká, medové lístky či sladká…
Purpurová šalvěj obohatí vaše vaření a zdraví
Články

Purpurová šalvěj obohatí vaření i zdraví. Jak ji pěstovat doma?

Posted on 7. 11. 20183. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Purpurová šalvěj je rostlina vyšlechtěná speciálně pro gastronomii. Poznáme ji podle velmi silného aroma a krásného zbarvení, mimochodem šalvěj má mnoho léčivých účinků. V dnešním…
Vypěstujte si vlastní wasabi a staňte se mistrem japonské kuchyně
Články

Vypěstujte si vlastní wasabi a staňte se mistrem japonské kuchyně

Posted on 16. 10. 20183. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Pokud jste milovníky japonské kuchyně, určitě u vás doma nechybí lepivá rýže, Nori řasy, kvalitní sojová omáčka a  také wasabi. Tuto pálivou pochoutku kupujeme již…
Kopr lze pěstovat i doma v květináči! A jak ho nejlépe využijeme v kuchyni
Články

Kopr lze pěstovat i doma v květináči! A jak ho nejlépe využijeme v kuchyni?

Posted on 11. 9. 201825. 4. 2021 by Jakvkuchyni.cz
Víte, jaké má kopr léčivé účinky, jak ho pěstovat doma a jak ho nejlépe skladovat? Odpovědi na tyto otázky čekají v tomto článku. Na závěr…
Citrónová tráva
Články

Citronová tráva: super ingredience asijské kuchyně i kosmetických firem

Posted on 4. 7. 20183. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Citronová tráva, Lemongrass nebo Voňatka citronová. Názvů existuje mnoho, všechny ale patří bylince, na kterou kuchaři a kosmetické firmy nedají dopustit. Povíme vám proč a…
Tymián_čarovná bylinka
Články

Tymián – čarovná bylinka s omamnou vůní

Posted on 7. 6. 20183. 10. 2019 by Jakvkuchyni.cz
Keříky s jemnými lístky a drobnými modrofialovými kvítky jako by voněly dálkami a dobrodružstvím. Tymián by rozhodně neměl chybět v žádné kuchyni, ať už si ho vysadíme…

Posts pagination

Page 1 Page 2 Page 3 Next Page

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Cheesecake s jahodovou omáčkou

Fotopostup: Cheesecake s jahodovou omáčkou

Cheesecake, typicky americký koláč ze smetanového sýra, se stal oblíbeným i u nás.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...