Cibule patří k velmi zdravým potravinám a navíc je levná a jednoduchá na přípravu! Vyzkoušejte francouzskou cibulačku, zapečené brambory, dip nebo exotickou marmeládu.
|
Cibule patří k velmi zdravým potravinám a navíc je levná a jednoduchá na přípravu! Vyzkoušejte francouzskou cibulačku, zapečené brambory, dip nebo exotickou marmeládu.
|
Porce
250 ml
|
Doba přípravy
30 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Cibuli pokrájíme, na oleji osmahneme do zlatova, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat.
- Po té zalijeme šťávou z pomeranče (můžeme použít celý pokrájený pomeranč) a balsamikem.
- Osolíme a opepříme a necháme krátce podusit.
- Směs je při vaření nutné hlídat a často míchat. Hotovou směs rozmixujeme, ale ne na kaši. Ve směsi necháme větší kousky.