Dušená česneková kedlubna

Klasický je salát z nastrouhané kedlubny s křenem nebo česnekem, případně se zakysanou smetanou nebo tvarohem. Tepelně ji můžete upravit na bramboráky, zapéci, osmahnout nebo připravit jako mozeček.
Klasický je salát z nastrouhané kedlubny s křenem nebo česnekem, případně se zakysanou smetanou nebo tvarohem. Tepelně ji můžete upravit na bramboráky, zapéci, osmahnout nebo připravit jako mozeček.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    kedlubna 2ks
    česnek 2stroužky
    máslo 1lžíce
    smetana 50ml
Pokyny
  1. Nakrájené kedlubny osmahneme na másle, přidáme česnek a mírně osmahneme.
  2. Pak přidáme vývar, podusíme doměkka.
  3. Nakonec zalijeme smetanou a necháme přejít varem.
  4. Hodí se jako příloha k masu nebo samostatné jídlo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*