Jestli se řadíte mezi milovníky masa, o nasolování jste už jistě slyšeli. Pojďme se v novém článku podívat, jaké druhy nasolování masa existují a co…
Jehněčí maso se na našich talířích objevuje spíše sporadicky a to je velká škoda. Mnozí jej stále považují za spíše velikonoční pokrm. Je velmi oblíbené v italské, francouzské, španělské či britské kuchyni a vy jej vyzkoušejte na sladko se zajímavou tečkou v podobě omáčky z růžového vína.
Co si vybavíme, když se řekne jehněčí maso? U nás se tento druh mas netěší příliš velké oblibě, častým argumentem bývá, že má příliš specifickou…
Každý z nás vyhodí ročně do odpadu několik kilogramů potravin. V koši často končí prošlé potraviny, zbytky od oběda nebo suroviny, pro které nenacházíme další…
Vedle svých slavnějších kolegyň, levandule nebo máty, je routa vonná mezi bylinkami trochu popelkou, a stejně jako známá pohádková postava teprve čeká na své objevení…
Dříve patřily koblihy k masopustnímu veselí a předznamenávaly postní dobu. Dnes je najdeme v pekárnách po celý rok, a tak je mnozí z nás přestali doma péct. Domácí jsou ale domácí...
Máte rádi sladké snídaně, nebo se prostě jen neobejdete bez medu? Už jste si dopřáli pečivo namazané medovým máslem? Pokud přemýšlíte, co se pod touto dobrotou ukrývá, připravte si ji podle našeho receptu a sami uvidíte.
Jak dostanete okurky ven ze zavařovačky? Plavou vám hranolky v kečupovém moři, nebo je jen decentně namáčíte? Bez ohledu na to, jakým způsobem se potraviny…
Video (najdete jej na konci článku), nám přináší tipy ohledně krájení a úpravy mrkve. Nyní si to krátce zopakujeme a pak si řekneme k této tradičně…
Těstoviny patří k oblíbeným surovinám při přípravě lehkých a rychlých večeří. I v tomto duchu jsme pro vás připravili dnešní recept. Obsahuje spoustu zeleniny, kterou jsme spolu s těstovinami zapekli do vynikajícího nákypu.
Pokud vás vždycky lákalo vyzkoušet domácí koblihy, ale děsila vás ta velká spotřeba oleje při smažení, pak vyzkoušejte recept čtenářky Marie, který je úspornější a…