Domácí vaječný koňak

Domácí „vaječňák“ se stane stálicí i ve vaší domácnosti! Tento základní recept si můžete upravit podle své chuti. Stačí přidat koření, jiný druh alkoholu nebo nahradit mléko smetanou.
Domácí „vaječňák“ se stane stálicí i ve vaší domácnosti! Tento základní recept si můžete upravit podle své chuti. Stačí přidat koření, jiný druh alkoholu nebo nahradit mléko smetanou.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 litr
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
Pokyny
  1. První čtyři ingredience svaříme a necháme projít varem.
  2. Pak vychladíme, přidáme rum a vše rozmixujeme.
  3. Přes síto plníme do lahví.

Jak si můžete vaječný koňak vylepšit? Část mléka můžete nahradit smetanou, jako koření vyzkoušejte muškátový oříšek, skořici nebo hřebíček. Práci si můžete usnadnit tím, že použijete vanilkový nebo rumový extrakt.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*