Dýňové chipsy

Tento článek je součástí seriálu článků nazvaného "Dýňový speciál". Přečtěte si také další díly tohoto oblíbeného seriálu!
Geniální pochoutka k televizi nebo na oslavu. Zdravá alternativa bramborových lupínků se hodí i na nabírání pomazánky nebo guacamole. Bez éček, bez soli, bez zbytečného oleje.
Geniální pochoutka k televizi nebo na oslavu. Zdravá alternativa bramborových lupínků se hodí i na nabírání pomazánky nebo guacamole. Bez éček, bez soli, bez zbytečného oleje.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
dle velikosti dýně
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    dýně 1ks Hokkaidó
Pokyny
  1. Pomocí škrabky na brambory nakrájíme dýni na proužky, potřeme olivovým olejem, osolíme a pečeme při teplotě 150 °C do změknutí. Během pečení jednou otočíme.
  2. Krátce před dopečením posypeme tymiánem, výborný je i rozmarýn, který dýňovou pochoutku krásně provoní a dodá patřičnou chuť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*