Skvělé občerstvení k pivu nebo na posezení s přáteli. Podávejte s čerstvým chlebem, dalamánkem nebo jiným slaným pečivem. Díky obsahu kolagenu je tato pochoutka výborná na klouby.
|
Skvělé občerstvení k pivu nebo na posezení s přáteli. Podávejte s čerstvým chlebem, dalamánkem nebo jiným slaným pečivem. Díky obsahu kolagenu je tato pochoutka výborná na klouby.
|
Porce
4 zavařovací sklenice
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Jednu větší oloupanou červenou cibuli nakrájíme najemno a vložíme do misky. Listy ploché petržele pokrájíme, přidáme k cibuli a promícháme.
- Zalijeme bílým vinným 6% octem, tak aby cibule místy vyčnívala nad hladinu.
- Promícháme, pomačkáme lžící a necháme asi půl hodiny odležet.