Domácí huspenina z uzeného kolene se zálivkou z červené cibule

Skvělé občerstvení k pivu nebo na posezení s přáteli. Podávejte s čerstvým chlebem, dalamánkem nebo jiným slaným pečivem. Díky obsahu kolagenu je tato pochoutka výborná na klouby.
Skvělé občerstvení k pivu nebo na posezení s přáteli. Podávejte s čerstvým chlebem, dalamánkem nebo jiným slaným pečivem. Díky obsahu kolagenu je tato pochoutka výborná na klouby.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 zavařovací sklenice
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    maso 1ks vepřové koleno
    maso 1ks uzené vepřové koleno
    mrkev 2ks
    cibule 1ks
    vavřín 4listy
    nové koření 15kuliček
    pepř 20kuliček černý
    petržel 1hrst stonků
    želatina 40g
    cibule červená, zálivka
Zálivka z červené cibule
    cibule 1ks
    petržel 1ks
    ocet vinný
Pokyny
  1. Jednu větší oloupanou červenou cibuli nakrájíme najemno a vložíme do misky. Listy ploché petržele pokrájíme, přidáme k cibuli a promícháme.
  2. Zalijeme bílým vinným 6% octem, tak aby cibule místy vyčnívala nad hladinu.
  3. Promícháme, pomačkáme lžící a necháme asi půl hodiny odležet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*