Chuťově bohatý raw salát, který může být jak předkrmem, tak i plnohodnotným jídlem.
|
Chuťově bohatý raw salát, který může být jak předkrmem, tak i plnohodnotným jídlem.
|
Porce
1 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Tři dny klíčenou cizrnu přidáme do směsi listového salátu, 2 středně velkých rajčátek, 1 okurky, řapíkatého celeru a rukoly.
- Nakrájíme hrst oliv, nadrobno nakrájených 10-15 listů čerstvé bazalky, 1 polévkovou lžíci sezamové Tahini omáčky, vymačkáme ½ citronu, 2 hrsti podrcených vlašských ořechů, špetku soli (himalájské nebo mořské), a polévkovou lžíci panenského olivového oleje.
- Vše zamícháme a užíváme 🙂