Bramborovo houskové knedlíky

Domácí houskové knedlíky budete mít připravené během chvilky a krom toho, budete mít také skvělý pocit z domácího výrobku.
Domácí houskové knedlíky budete mít připravené během chvilky a krom toho, budete mít také skvělý pocit z domácího výrobku.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 knedlíky
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    brambor 2ks
    rohlík 2ks
    vejce 1ks
    hrubá mouka ½lžíce
Pokyny
  1. Brambory nastrouhejte na jemném struhadle a nechte v sítku důkladně odkapat (slitou vodu můžete použít do zelí).
  2. Poté je přendejte do mísy, přidejte k nim na kostičky nakrájený chléb a jedno vejce.
  3. Všechno smíchejte, nakonec přisypte hrubou mouku.
  4. Z takto připraveného těsta připravíte dva velké kulaté knedlíky (jedná se o jednu porci).
  5. Knedlíky vložte do vroucí osolené vody a vařte 25 min.
  6. Podávat je můžete vcelku, nebo nakrájené na poloviny či čtvrtiny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*