Mrkev, celer, petržel… V tomto receptu jsou všechny běžné ingredience na bramborový salát a dvě tajné přísady, které z něj dělají zdatného konkurenta toho vašeho, který je samozřejmě nejlepší 🙂 Jde o osmaženou cibuli a lák z okurek.
|
Mrkev, celer, petržel… V tomto receptu jsou všechny běžné ingredience na bramborový salát a dvě tajné přísady, které z něj dělají zdatného konkurenta toho vašeho, který je samozřejmě nejlepší 🙂 Jde o osmaženou cibuli a lák z okurek.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
30 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Mrkev, celer a petržel si nakrájíme na kostičky a povaříme do měkka.
- Všechny ingredience smícháme (samozřejmě i pokrájené brambory a vajíčka).
- Cibulku si vždy osmahneme lehce na másle, aby byla měkká.
- Přidáme dostatek majonézy se lžící horčice a bílý jogurt.
- Někdy můžeme přidat i lžíci nebo dvě kyselého láku z okurek nebo zakápneme citrónem.
- Dosolíme podle chuti.