Boršč z červené řepy

Řepa je skvělá pro pleť, postavu, imunitu a ještě výborně chutná. Využijete ji do tradiční polévky, která pochází z Ruska, do boršče.
Řepa je skvělá pro pleť, postavu, imunitu a ještě výborně chutná. Využijete ji do tradiční polévky, která pochází z Ruska, do boršče.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Pokyny
  1. Uvařenou červenou řepu nakrájíme na kostičky.
  2. Na olivovém oleji osmažíme cibuli a maso.
  3. Osmahneme a podusíme s kořením, dokud nebude maso poloměkké.
  4. Zeleninu osmahneme a přidáme s řepou k masu.
  5. Vše podusíme a na závěr přidáme zelí.
  6. Můžeme ozdobit smetanou a koprem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*