Vypadá nádherně, chutná ještě lépe a navíc je velmi snadná na přípravu. Tuto zdravou vločkovou kaši si po snídani můžete zabalit i do práce.
|
Vypadá nádherně, chutná ještě lépe a navíc je velmi snadná na přípravu. Tuto zdravou vločkovou kaši si po snídani můžete zabalit i do práce.
|
Porce
2 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Ovesné vločky povaříme ve vodě se špetkou soli, přibližně 10 minut.
- Na dno hrníčku nebo skleničky dáme lžičku marmelády, tři kolečka banánu a dva tři kešu oříšky.
- Přidáme uvařenou ovesnou kaši.
- Následně přidáme jogurt.
- Dnes je poměrně náročné v obchodě koupit opravdový jogurt, většinou jsou přeslazené, se škrobem, smetanou atd.
- Dejme si tedy záležet a vyhledejme obyčejný jogurt.
- Na konec ozdobíme dezert opět marmeládou, kouskem čokolády, kešu, lístkem máty, sušeným ovocem, nastrouhanou mrkví s hrozinkami, je to jen na Vás.