Úžasně rafinované pohoštění k vínu, které vypadá nenápadně, ale je plné afrodisiak!
|
Úžasně rafinované pohoštění k vínu, které vypadá nenápadně, ale je plné afrodisiak!
|
Porce
12 porcí
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Bagetu nakrájejte na plátky, rozložte je na plech pokrytý pečicím papírem a pokapejte olivovým olejem.
- Pečte asi 10 minut v troubě rozehřáté na 185 °C, až plátky zezlátnou. Mezitím si připravte pomazánku.
- Sušená rajčata namočte do trochy vody.
- Když nasáknou, nakrájejte je na větší kousky.
- Stejně tak pokrájejte zelené i černé olivy a kapary a společně s rajčaty je dejte do mísy.
- Pak k nim přidejte nadrobno nasekaný česnek a petrželku.
- Promíchejte.
- Vyklopte do mísy tuňáka i s olejem a promíchejte ho důkladně s ostatními surovinami.
- Pokud je pomazánka příliš hustá, přidejte pár kapek olivového oleje.
- Dochuťte solí a pepřem a natřete v silnější vrstvě na opečené toust.