Octová zálivka Vinaigrette

Tradiční francouzská zálivka doprovodí zelené saláty, ale použít ji můžete i na bagetu nebo sendvič místo másla.
Tradiční francouzská zálivka doprovodí zelené saláty, ale použít ji můžete i na bagetu nebo sendvič místo másla.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
100 ml zálivky
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    hořčice 1lžíce
    sůl 1lžíce
    vinný ocet 2lžíce
    olivový olej 1/2hrnku
Pokyny
  1. Všechny suroviny smícháme dohladka, buď pomocí ponorného mixéru, nebo je vyšleháme metličkou.
  2. Přidat můžete čerstvě nadrcený pepř, najemno pokrájenou šalotku nebo česnek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*