Koriandrové pesto

/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
150 ml pest
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    koriandr 2hrnky nasekaný
    ořechy 1/4hrnku kešu
    parmazán 1/3hrnku
    česnek 2stroužky
    koření sůl, pepř
    olivový olej 1/4hrnku
Pokyny
  1. Všechny ingredience mimo oleje rozmixujeme najemno.
  2. Na závěr přiléváme do hladké směsi postupně olej, promícháme a opět přilijeme trochu oleje, promixujeme, až získáme hladkou pastu.
  3. Pokud pesto připravujeme postaru v hmoždíři, je nejlepší přidat parmezán až nakonec.
  4. V lednici pak vydrží týden.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*