Pečené brambory patří k létu a táborovému ohni. Jejich vůně nám může vrátit vzpomínky na dlouhé letní večery s přáteli nebo s rodinou. Připomeňte si je s naším jednoduchým receptem!
|
Pečené brambory patří k létu a táborovému ohni. Jejich vůně nám může vrátit vzpomínky na dlouhé letní večery s přáteli nebo s rodinou. Připomeňte si je s naším jednoduchým receptem!
|
Porce
5 brambor
|
Doba přípravy
15 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Brambory si pečlivě očistěte a po jedné zabalte do alobalu.
- Takto připravené vložte na gril a pečte rovnoměrně 45-60 min.
- Mezitím utřete hermelín s tvarohem a dochuťte jej solí a pepřem.
- Po upečení brambory rozřízněte a do každé dejte tvaroh dle libosti.
- Na konec posypte nadrobno nakrájeným medvědím česnekem nebo pažitkou a podávejte.