Kdo by neznal maso s šípkovou omáčkou, nebo brusinky jako ideální doplněk k masu. Tušili jste ale, že hovězí maso chutná perfektně i s červeným rybízem? Ten je navíc plný vitaminu C, E a také antioxidantů, což z něj činí ideální ovoce.
|
Kdo by neznal maso s šípkovou omáčkou, nebo brusinky jako ideální doplněk k masu. Tušili jste ale, že hovězí maso chutná perfektně i s červeným rybízem? Ten je navíc plný vitaminu C, E a také antioxidantů, což z něj činí ideální ovoce.
|
Porce
3 porce
|
Doba přípravy
30 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme a opepříme.
- Osmahneme na oleji, přidáme vývar a podusíme.
- Až bude maso poloměkké, vyndáme jej a do vývaru přidáme prolisovaný rybíz a jíšku, povaříme.
- Případně naředíme rybízovým džusem.
- Vrátíme zpět hovězí a dodusíme doměkka. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.