Dušené hovězí na rybízu

Kdo by neznal maso s šípkovou omáčkou, nebo brusinky jako ideální doplněk k masu. Tušili jste ale, že hovězí maso chutná perfektně i s červeným rybízem? Ten je navíc plný vitaminu C, E a také antioxidantů, což z něj činí ideální ovoce.
Kdo by neznal maso s šípkovou omáčkou, nebo brusinky jako ideální doplněk k masu. Tušili jste ale, že hovězí maso chutná perfektně i s červeným rybízem? Ten je navíc plný vitaminu C, E a také antioxidantů, což z něj činí ideální ovoce.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
3 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    maso 3plátky hovězí
    máslo 3lžíce
    rybíz 100g
    vývar hovězí
    džus rybízový
Pokyny
  1. Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme a opepříme.
  2. Osmahneme na oleji, přidáme vývar a podusíme.
  3. Až bude maso poloměkké, vyndáme jej a do vývaru přidáme prolisovaný rybíz a jíšku, povaříme.
  4. Případně naředíme rybízovým džusem.
  5. Vrátíme zpět hovězí a dodusíme doměkka. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*