Zapečené papriky

Kdo by neznal plněné papriky! Tato varianta je proti té tradiční dietnější a rychlá na přípravu. Můžete je taky připravit jako vegetariánskou verzi české klasiky.
Kdo by neznal plněné papriky! Tato varianta je proti té tradiční dietnější a rychlá na přípravu. Můžete je taky připravit jako vegetariánskou verzi české klasiky.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
5 paprik
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    kapie 5ks
    rýže 3šálky
    cibule 2ks
    rajčata 3ks
    mozzarella 350g
    parmezán na posypání
Pokyny
  1. Cibuli nasekáme nadrobno a osmahneme na oleji.
  2. Poté přidáme nadrobno nakrájená rajčata a mozzarellu.
  3. Celou směs osolíme. Nakonec vmícháme i uvařenou rýži.
  4. Poté celou směs sejmeme z ohně a připravíme si papriky.
  5. Ty omyjeme a rozkrojíme podélně napůl.
  6. Obě půlky naplníme směsí zeleniny, sýra a rýže z pánve a zasypeme nastrouhaným parmezánem.
  7. Papriky poté dáme zapéct do trouby, tak aby papriky změkly a sýr se roztekl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*