Zlaté mléko z kurkumy

S příchodem sychravých podzimních dnů se u některých z nás začínají projevovat různé virózy a nachlazení. Pokud při jejich léčbě dáváte přednost přírodním prostředkům, pak si „zlaté mléko“ určitě oblíbíte. Obsahuje mnoho přírodních látek, které podporují lidský organismus a mají na něj pozitivní vliv.
S příchodem sychravých podzimních dnů se u některých z nás začínají projevovat různé virózy a nachlazení. Pokud při jejich léčbě dáváte přednost přírodním prostředkům, pak si „zlaté mléko“ určitě oblíbíte. Obsahuje mnoho přírodních látek, které podporují lidský organismus a mají na něj pozitivní vliv.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    mléko 1hrnek můžete použít i rostlinné
    med 1lžíce
    kurkuma 1lžička
    máslo 1/2lžičky
    skořice 1/2lžičky mletá
    pepř 1špetka
Pokyny
  1. V kastrůlku ohřejte mléko, přidejte máslo a všechno výše uvedené koření.
  2. Až bude mléko horké, odstavte z plamene a nechte vše trochu vystydnout.
  3. Následně přelejte do sklenice a nakonec vmíchejte med.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*