Čokoládu milují všechny generace, její konzumace nejen zlepšuje náladu, ale zlepšuje prokrvení a snižuje krevní tlak. Studentskou pečeť znají mnozí z dětství, připomeňte si ty radostné chvilky s touto čokoládou a vyzkoušejte si její přípravu doma.
|
Čokoládu milují všechny generace, její konzumace nejen zlepšuje náladu, ale zlepšuje prokrvení a snižuje krevní tlak. Studentskou pečeť znají mnozí z dětství, připomeňte si ty radostné chvilky s touto čokoládou a vyzkoušejte si její přípravu doma.
|
Porce
10 kostiček
|
Doba přípravy
20 minut
|
Chod
|
Pokyny
- V horké lázni si rozpustíme tuk, do něj pak pečlivě vmícháme kakao a cukr tak, aby vznikla hladká konzistence.
- Do ještě horké směsi vmícháme ořechy a kandované ovoce.
- Ještě v tekutém stavu rozlijte čokoládu do formiček a necháme ztuhnout.