Jeden z nejznámnějších receptů mexické kuchyně jsou quesadilly, tortilové placky plněné masovou náplní a směsí zeleniny. Tradičně se k nim podávám omáčka z avokáda guacamole nebo pálivá salsa. K našemu receptu stačí doplnit velký zeleninový salát a máte zdravou a snadnou večeři.
|
Jeden z nejznámnějších receptů mexické kuchyně jsou quesadilly, tortilové placky plněné masovou náplní a směsí zeleniny. Tradičně se k nim podávám omáčka z avokáda guacamole nebo pálivá salsa. K našemu receptu stačí doplnit velký zeleninový salát a máte zdravou a snadnou večeři.
|
Porce
1 porce
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Suroviny
avokádo
1ks
cibule
1ks
rajče
2ks
zakysaná smetana
2lžíce
|
Pokyny
- Avokádo oloupeme a dužinu rozmělníme vidličkou.
- Přidáme jemně nasekanou cibuli, nakrájená rajčata, trochu zakysané smetany, citron, sůl a pepř.
- Vše důkladně promícháme a necháme vychladit.