Cibule je snad nejužitečnější pomocník v kuchyni. Poslouží skvěle nejen jako základ pod maso a do omáček, ale její šťáva umí doslova zázraky - zlepšuje imunitu, detoxikuje, má protizánětlivé účinky a zlepšuje kvalitu pleti i vlasů.
|
Cibule je snad nejužitečnější pomocník v kuchyni. Poslouží skvěle nejen jako základ pod maso a do omáček, ale její šťáva umí doslova zázraky - zlepšuje imunitu, detoxikuje, má protizánětlivé účinky a zlepšuje kvalitu pleti i vlasů.
|
Porce
dle množství
|
Doba přípravy
10 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a přidejte med.
- Směs bude postupně řídnout, jak cibule bude pouštět šťávu.
- Tu poté můžeme přecedit přes cedník, nebo opatrně slít, abychom zachytili kousky cibule.
- Užíváme po lžičkách 3x denně.