Rakytníkový med

Rakytník je keř nebo malý strom, jeho plody můžeme používat v mnoha podobách: jako čaj, bylinný ocet, likér, sirup, protlak, kompot a mnoho dalších. Posiluje organismus a je zdrojem mnoha cenných vitamíků, my si dneska vyzkoušíme recept na med.
  • Encyklopedie
Rakytník je keř nebo malý strom, jeho plody můžeme používat v mnoha podobách: jako čaj, bylinný ocet, likér, sirup, protlak, kompot a mnoho dalších. Posiluje organismus a je zdrojem mnoha cenných vitamíků, my si dneska vyzkoušíme recept na med.
  • Encyklopedie
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 dl medu
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    šťáva 1dl rakytníková
    med 3dl
Pokyny
  1. Pokud máte čerstvé bobule, vylistujeme z nich 1 dl šťávy. Tu můžete případně i koupit v obchodech se zdravou výživou.
  2. Rakytníkovou šťávu smícháme s 3 dl medu v dobře uzavíratelné nádobě, kterou skladujeme v chladu a temnu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*