Pokud hledáte nějaký snadný, rychlý a zdravý recept, při kterém neztratíte příliš mnoho času, určitě vyzkoušejte tento. K jeho přípravě můžete použít filety z jakékoli mořské ryby, nebo pangasia. Olivová salsa dodá zajímavou nakyslou chuť a zdravý nádech dodají zelené fazolky. Pokud upřednostňujete olivy černé, určitě salsu vyzkoušejte i z nich.
|
Pokud hledáte nějaký snadný, rychlý a zdravý recept, při kterém neztratíte příliš mnoho času, určitě vyzkoušejte tento. K jeho přípravě můžete použít filety z jakékoli mořské ryby, nebo pangasia. Olivová salsa dodá zajímavou nakyslou chuť a zdravý nádech dodají zelené fazolky. Pokud upřednostňujete olivy černé, určitě salsu vyzkoušejte i z nich.
|
Porce
4 porce
|
Doba přípravy
30 minut
|
Chod
|
Pokyny
- Troubu předehřejeme na 180°C (na horkovzduch).
- Plech vyložíme pečicím papírem.
- Filety omyjeme, osolíme, potřeme olivovým olejem a posypeme citronovým pepřem.
- Pečeme 15 – 20 minut.
- Mezitím si připravíme olivovou salsu.
- Olivy, cibuli a bylinky nasekáme nadrobno.
- Přidáme ocet a 2 lžíce oleje, podle chuti osolíme a opepříme.
- Zelené fazolky krátce osmahneme na pánvičce.
- Rybu podáváme s olivovou salsou a zelenými fazolkami.