Iveta Fabešová se nepochybně zasloužila o pozvednutí cukrářské úrovně v České republice. Svým hostům servíruje sladké dobroty inspirované především francouzským stylem, které nejen nádherně vypadají, ale ještě lépe chutnají. Ačkoliv se její vyhlášené zákusky zdají jako z pohádky, její životní cesta až tak pohádková nebyla.
|
Iveta Fabešová se nepochybně zasloužila o pozvednutí cukrářské úrovně v České republice. Svým hostům servíruje sladké dobroty inspirované především francouzským stylem, které nejen nádherně vypadají, ale ještě lépe chutnají. Ačkoliv se její vyhlášené zákusky zdají jako z pohádky, její životní cesta až tak pohádková nebyla.
|
Porce
|
Doba přípravy
45 min
|
Chod
|
Suroviny
strouhaný kokos
75gramů
bílá čokoláda
60gramů
máslo
50gramů
cukr moučka
2lžíce
rum
1lžíce
strouhaný kokos
dle potřeby
na obalení
|
Pokyny
- Ze změklého másla, strouhaného kokosu, strouhané bílé čokolády, cukru moučka a rumu zhotovte těsto
- Jakmile bude těsto jednotné, začněte z něj tvarovat menší kuličky.
- Vytvarované kuličky obalte ve strouhaném kokosu a vložte do papírových košíčků.