Houbová smaženice

Připravte si tradiční a oblíbený recept na houbovou smaženici podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Připravte si tradiční a oblíbený recept na houbovou smaženici podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    houby 250g čerstvé
    vejce 4ks
    cibule 1ks
    ole
    pepř a další koření dle chuti
Pokyny
  1. Cibuli nakrájíme najemno, rozpálíme olej na pánvi  a pak orestujeme cibuli dozlatova.
  2. Poté přidáme očištěné a nakrájené houby.
  3. Následně přidáme sůl a pepř, kmín a dusíme doměkka cca 20 minut.
  4. Poté přidáme vejce a směs smažíme, dokud pokrm nezíská požadovanou konzistenci.

TIP od Jakvkuchyni.cz: ke smaženici nejlépe chutná čerstvé pečivo - vyzkoušejte domácí kváskový chléb, skvěle bude chutnat i domácí chlebová bageta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*