Zelný salát s rozinkami

Netradiční salát, kterým si můžeme zpestřit podzimní a zimní svačiny a večeře a doplnit tak důležité živiny pro zvýšení naší imunity.
Netradiční salát, kterým si můžeme zpestřit podzimní a zimní svačiny a večeře a doplnit tak důležité živiny pro zvýšení naší imunity.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
    zelí 400g bílé
    jablko 1ks
    rozinky 2lžíce
    celer 1kousek
    majonéza 2lžíce lze použít i jogurt nebo zakysanou smetanu
Pokyny
  1. Očištěný celer uvaříme a drobně nakrájíme. Můžeme využít i celer, který jsme vařili v jiné pokrmu, například ve vývaru.
  2. Zelí očistíme a nakrájíme na velmi tenké nudličky.
  3. Jablko očistíme a nastrouháme.
  4. Vše smícháme a přidáme rozinky.
  5. Vmícháme majonézu a dochutíme.
  6. Výsledný salát necháme odležet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*