Gurmánské vaření beze zbytku: Zelenina v tempuře se sójovo-zázvorovou zálivkou

Zeleninové odřezky a slupky by rozhodně neměly končit v koši! Šup s nimi na pánev a překvapení v podobě úžasně křupavé smažené zeleniny v tempuře se sojovo-zázvorovou zálivkou potěší vaše chuťové pohárky! Ve videu od Jakvkuchyni.cz se dozvíte, jak zbylou zeleninu přeměnit na křupavou pochoutku, kterou si zamiluje celá rodina!

Vaření bez potravinového odpadu je šetrné k přírodě i k peněžence! V našich kuchyních často vzniká zbytečné množství odpadů. Seriál Gurmánské vaření beze zbytku nám ukáže, jak zbytky jídel a potravin využít naplno a vařit zero waste. A také zjistíte, proč bychom měli biologicky rozložitelný odpad vždy třídit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*