Gurmánské vaření beze zbytku: Grilovaná vepřová krkovice v tacos z římských listů

Jak využít přebytečné maso? Zbylou vepřovou krkovici proměníte s tímto receptem od Jakvkuchyni.cz v chutné tacos raz dva! Tento jednoduchý zero waste recept je inspirací, jak maximálně využít zbytky masa z grilu a salátové listy a připravit si skvělý pokrm, na lehký oběd či večeři.

Vaření bez zbytků je krokem k udržitelnosti, protože plýtvání potravinami a mnohdy zbytečný odpad jsou častými problémy v našich kuchyních. V seriálu Gurmánské vaření beze zbytku najdete rady, jak efektivně využívat potraviny a zbytky jídel, i jak třídit obalové odpady z kuchyně a snížit tak množství vyprodukovaného odpadu. Naučíte se, jak zbytky proměnit ve výborné jídlo, které ocení celá rodina a udržitelný přístup tak předáváte i dětem. V tomto video receptu navíc poradíme, jak správně třídit plastové vaničky od masných výrobků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*