Cibulová polévka je skvělá v zimě, zasytí, zahřeje a zároveň není příliš těžká. S čerstvým chlebem, máslem a sýrem je to dokonalá kombinace po náročném dni. Jaká je podle vás lepší? Francouzská s vínem, nebo jemná smetanová česká?
Tradiční francouzská cibulačka s vínem
Cibulová polévka je skvělá v zimě, zasytí, zahřeje a zároveň není příliš těžká. S čerstvým chlebem, máslem a sýrem je to dokonalá...
Recept - suroviny a postupNeobvyklá verze cibulové polévky se smetanou bude skvělou volbou, když potřebujete pořádně zahřát. Můžete ji dozdobit krutony nebo...Česká smetanová cibulačka
Smetana se prodává také v nápojových kartonech. Patří do oranžových kontejnerů – stačí jej vymýt! Vznikne z něj papír nebo izolace.