Vaříme „beze zbytku“

Zbyla vám trocha smetany, kousek masa nebo pár jablíček? Nevíte, co s tvrdým chlebem? S našimi nápady využijete potraviny do posledního zbytečku. Šetříte tak nejen svou peněženku, ale i planetu. Naučte se s námi, jak připravit hruškový sorbet, chlebovou polévku, pečenáče z kapra nebo smaženou rýži.

Smažené bramborové lupínky

Pečenáče z kapra

Noky z vařených brambor po italsku

Hruškový sorbet a jahodová zmrzlina

Zapečené knedlíky

Chlebová žitná polévka s dýňovými semínky

Restovaná jablíčka s whiskovým glazé a mandlovou drobenkou

Pečené kuře a lá pilaf

Vaječné ragů s kapary a ančovičkami

Smažená asijská rýže

Zázvorový salát s pečeným bůčkem

Kuřecí špízy ve dvou jogurtových marinádách, s tandoori a tymiánem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*