Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!
Vaříme „beze zbytku“
Zbyla vám trocha smetany, kousek masa nebo pár jablíček? Nevíte, co s tvrdým chlebem? S našimi nápady využijete potraviny do posledního zbytečku. Šetříte tak nejen svou peněženku, ale i planetu. Naučte se s námi, jak připravit hruškový sorbet, chlebovou polévku, pečenáče z kapra nebo smaženou rýži.
Smažené bramborové lupínky
Pečenáče z kapra
Noky z vařených brambor po italsku
Hruškový sorbet a jahodová zmrzlina
Zapečené knedlíky
Chlebová žitná polévka s dýňovými semínky
Restovaná jablíčka s whiskovým glazé a mandlovou drobenkou
Pečené kuře a lá pilaf
Vaječné ragů s kapary a ančovičkami
Smažená asijská rýže
Zázvorový salát s pečeným bůčkem
Kuřecí špízy ve dvou jogurtových marinádách, s tandoori a tymiánem