Rychlé a jednoduché nudle v thajském stylu zvládnou podle receptu Jakvkuchyni.cz připravit i kuchaři začátečníci! Spojení sójové omáčky a libové krkovice dodá jídlu šťavnatou chuť. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!
Hlavní chod
Variací na rizota jsou plné kuchařky, každý má jistě nejeden svůj oblíbený recept, zkuste tedy někdy rýži, nebo alespoň její část, nahradit kroupami, uvidíte, že změna bude víc než příjemná!
Vepřová krkovice je prorostlejší kus masa, který se hodí nejvíce na grilování, kdy se přebytečný tuk vypeče a zůstane krásně šťavnaté maso. Z krkovice ale můžeme připravit i řízky. Tentokrát klasický trojobal vyměníme za těstíčko a jako přílohu použijeme šťouchané brambory s opečenou cibulkou.
Těstoviny se špenátem chutnají báječně! Připravte si je podle receptu Jakvkuchyni.cz zjemněné smetanou a parmezánem s příchutí česneku!
Tentokrát si podle Jakvkuchyni.cz připravíme italské ragú z hovězího karabáčku. Jak na tento recept plný vůní a chutí Itálie?
Na první pohled možná trochu zvláštní kombinace, ale už při první soustu se přesvědčíme, že tento tradiční italský recept snadno okouzlí chuťové pohárky. Vepřová pečeně zůstane díky mléku hezky šťavnatá a jako bonus získáme skvělou omáčku. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!
Nenechte se odradit dlouhým cizojazyčným názvem receptu. Naopak se můžeme těšit na to nejlepší! Čeká nás nasládlá chuť a měkké šťavnaté maso. Věřte, že tohle finger food si užijete! Máte-li rádi pikantní verzi, stačí přidat trochu chilli. Šťávu doporučujeme použít čerstvě vymačkanou. Jak na celý recept prozradí Jakvkuchyni.cz!
Tahle dobrota se skvěle hodí na párty, nebo k posezení s přáteli se sklenkou dobrého vína. Připravte si šťavnaté masové kuličky s chorizem, které jim dodají pikantní šmrnc. Jak si připravit tohle chutné finger food?
Konfitování je jedním ze způsobů pomalého dušení masa. Maso se zalije tukem (rostlinným olejem, nebo sádlem) a při nízké teplotě v rozmezí 80 až 100 stupňů se dlouze dusí. Není třeba se obávat, že bude maso příliš nasáté tukem. Maso totiž tuk neabsorbuje, jen zajistí, že zůstane krásně šťavnaté a zároveň měkké. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!
Vyzkoušejte oblíbený recept z kuchyni našich babiček a upečte si šťavnaté maso s příchutí piva. Namísto klasického zelí připravte kedlubnové a jako přílohu nadýchaný houskový knedlík. Tento staročeský pokrm je výtečným tipem na nedělní oběd. Jak na to prozradí Jakvkuchyni.cz!
Hovězí líčka slaví v posledních letech velký comeback! Hodí se skvěle k pomalému vaření a dušení. Líčka jsou nejvíc namáhaným svalem v těle, ale pokud při úpravě nebudeme spěchat a dáme jim čas, odmění se nám skvělým gurmánským zážitkem. Nepodceňujme ani výběr červeného vína - musí být suché a kvalitní.