Vepřové kotlety na lilku a rajčatech

Vepřové kotlety na lilku a rajčatech

Vepřové maso v této letní kombinaci s rajčaty a lilkem si každý zamiluje. Nesmíme zapomenout na čerstvé bylinky! S přílohou si nemusíme lámat hlavu, protože skvěle chutnají i s dobrým světlým chlebem, který můžeme namáčet do šťávy z masa a zeleniny. Recept na vepřové kotlety na lilku a rajčatech na Jakvkuchyni.cz!
Grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou

Grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou

Toto je recept pro milovníky šťavnatých steaků z hovězího masa a bylinkových omáček. Kombinace hovězího Picanha steaku, pečených brambor grenaille a aromatické chimichurri omáčky přináší autentický zážitek z grilování. Chimichurri omáčka, původem z Argentiny, dodává masu nezaměnitelnou chuť plnou bylinek, která je svěží a lehce pikantní. Připravte si grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou podle receptu Jakvkuchyni.cz!
Salát s raviolami s kuřecím masem a ořechy

Salát s raviolami s kuřecím masem a ořechy

Kdy jindy si užívat skvělé saláty, než v létě! Velmi oblíbené jsou právě těstovinové saláty, které můžeme podávat jako ideální plnohodnotný oběd. Připravte si vynikající ravioly s kuřecím masem, ořechy, chřestem, rajčaty a bazalkou zasypané parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kuskus s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi

Kuskus s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi

Kuskus s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi je skvělou volbou nejen pro teplé dny, kdy osvěží, ale také jako chutný a zdravý oběd do krabičky, který si můžeme vzít kamkoliv s sebou. Svěží a aromatické chutě kuskusu a grilované zeleniny s halloumi nadchnou. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Kuře na paprice

Kuře na paprice

Česká klasika, která nikdy nezklame a mají ji rádi malí i velcí. Vyzkoušejte kuře na paprice se slaninou a pořádnou dávkou papriky podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami

Zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami

Vyzkoušejte oblíbené palačinky v “novém kabátku”! Příprava zapečených palačinek je jednoduchá a výsledek stojí za to - je ideální jako dezert, nebo sladký hlavní chod pro celou rodinu. Recept na zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami přináší Jakvkuchyni.cz!
Indonéská polévka Soto Ayam

Indonéská polévka Soto Ayam

Stačí jediné sousto a jako byste byli v ulicích exotické Indonésie. Soto Ayam je nejen výbornou polévkou, ale také cestou do tajů bohaté indonéské kuchyně. Každá surovina - od kuřecího vývaru až po kokosové mléko, skleněné nudle a koriandr - má svou roli, která přispívá k této osvěžující chutné polévce. Jak si připravit vynikající polévku Soto Ayam prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Zapečené plněné lilky

Zapečené plněné lilky

Zapečené lilky s různými druhy náplně jsou v kuchyních po celém světě čím dál populárnější. Vyzkoušejte tento recept s náplní z masa, rajčat, kuskusu a čedaru s bylinkami podle webu Jakvkuchyni.cz!
Vaječná frittata s paprikami a špenátem

Vaječná frittata s paprikami a špenátem

Vejce jsou chutná, výživná a můžeme je připravovat na nespočet způsobů. Když nevíme, co přichystat na jídlo, jsou vejce skvělá volba i proto, že je narozdíl od jiných surovin, máme často doma. Vyzkoušejme třeba vaječnou frittatu, do které můžeme přidat různou zeleninu a během pát minut vykouzlíme skvělou večeři nebo oběd. Nenechte si ujít recept na vaječnou frittatu s paprikami a špenátem od Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí supreme s pečeným ratatouille

Kuřecí supreme s pečeným ratatouille

Kuřecí supreme je kuřecí prsíčko, které ale obsahuje i křídlo s jeho spodní kostí. Pokud jej správně upravíme, získáme opravdu velmi lahodný a šťavnatý kus masa, ke kterému se skvěle hodí jako příloha různá zelenina. Například tradiční francouzské ratatouille, ve kterém vynikne letní zelenina, jako je cuketa, lilek nebo papriky. Připravte si lahodné kuřecí supreme s pečeným ratatouille podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Připravte si namísto klasického nadívaného kuřete lahodnou plněnou roládu, která je jako stvořená na sváteční oběd. Ideální jsou stehenní řízky, které jsou šťavnatější než prsní a roláda tak bude pěkně šťavnatá. Nádivu rozvoní čerstvé bylinky, ale perfektně ji dochutí i mladé jarní kopřivy nebo špenát. Jak na šťavnatou kuřecí roládu s bylinkovou nádivkou poradí recept na Jakvkuchyni.cz!