Grilované filety ze pstruha s osvěžujícím celerovým salátem... Máte na ně chuť? Podívejte se na fotopostup a dozvíte se, jak poznat čerstvého pstruha.
Fotopostupy pro snadnější vaření
Naučte se od nejpovolanějších, jak upéci dokonalé koláče nebo připravit lahodné pesto! Přehledný fotopostup si vytiskněte, nakupte podle něj a připravte si s pekařkou Zuzanou a šéfkuchařem Tomášem super jídla.
Stačí jen ostrý nůž, trocha šikovnosti a z celého kuřete za pět minut připravíte základ na několik jídel: řízky, stehna, kůže na roládu a skelet na polévku. Nebojte se a vyzkoušejte si kuře sami naporcovat.
Poctivý vývar poslouží jako základ lahodné polévky a můžete jej přidávat i do omáček, které budou daleko chutnější a výraznější.
Čočka patří k velmi zdravým jídlům, a přesto se na našich talířích neobjevuje dostatečně často. Zkuste ji v kombinaci s rajčaty a máte výbornou polévku, která nahradí i hlavní jídlo.
Cupcakes jsou oblíbeným zákuskem v zahraničí a čím dál častěji se objevují i u nás. My jsme je pro vás připravili s perníkovým těstem a decentním krémem.
Vaše ratolesti můžete snadno zabavit výrobou této super snadné ozdoby v podobě roztomilého sněhuláka, kterého mohou darovat třeba svým babičkám.
Dali jste si práci s vlastnoručně vyrobeným dárkem? Darujte jej v tašce, kterou vyrobíte ze starého kalendáře, velké fotografie nebo třeba z novin.
Salát se obejde bez majonézy a těžkých vajíček, díky bylinkám je svěží a lehký. Kapří filet je obalený v lehounké verzi trojobalu s bylinkami.
Vídeňský bramborový salát se obejde bez majonézy, ale je krásně vláčný díky vývaru. Podává se v každé vídeňské hospodě a restauraci jako příloha.
Toto cukroví krásně křupe a zaujme vás decentní chutí oříšků. Navíc není příliš sladké, takže je skvělou volbou pro ty, kdo i o svátcích dbají na štíhlou linii.
Čokoládové lanýže mají mnoho variant. My jsme si pro vás přichystali snadnou francouzskou verzi, kterou zvládnete na jedničku.