Potraviny jsou základním stavebním kamenem každé kuchyně. V Encyklopedii jsou zpracované všechny skupiny potravin, se kterými se můžete setkat. U každé z těchto skupin najdete praktické a zajímavé informace, jak je správně nakupovat, skladovat, vařit z nich v kuchyni a jak nakládat s jejich obaly. Ať již potřebujete najít teplotu skladování sýrů nebo kolik tuku obsahuje kančí maso, Encyklopedie potravin vám dá odpověď.
-
Alkoholické nápoje
-
Brambory a bramborové výrobky
-
Cereálie
-
Drůbež
-
Exotická zelenina
-
Exotické ovoce
-
Hotové pokrmy
-
Koření
-
Luštěniny
-
Masné výrobky
-
Maso
-
Mléčné výrobky
-
Mléko
-
Mořské plody
-
Mouka
-
Nealkoholické nápoje
-
Ovoce
-
Pečivo, cukrářské výrobky
-
Pochutiny
-
Polotovary
-
Ryby
-
Sýry
-
Tuky rostlinné
-
Tuky živočišné
-
Vejce a vaječné výrobky
-
Zelenina
-
Zvěřina