Lívance z cottage

Lívance z cottage

Lívance z cottage sýra se skvěle hodí při přípravě nedělní snídaně. Co si přát víc, než teplou a sladkou snídani, která je navíc plná bílkovin. Jakvkuchyni.cz prozradí, jak na to!
Lívance z kefíru se žahourem

Lívance z kefíru se žahourem

Sladké lívance a nakyslé borůvky tvoří klasickou kombinaci. Pokud si chcete připomenou prázdniny u babičky, není lepší způsob.
Lívance z podmáslí

Lívance z podmáslí

Lívance patří k oblíbeným jídlům, mnozí z nás je milují k snídani a mnoho z nás také ví, že si je lze připravit hned na několik způsobů. Zkuste na jejich přípravu tentokrát použít podmáslí, přelít je javorovým sirupem a ozdobit spoustou čerstvého ovoce.
Losos s bylinkovou krustou a šťouchanými brambory

Losos s bylinkovou krustou a šťouchanými brambory

Losos v bylinkách je variantou na běžné lososové filety. Bylinková krusta mu dodá jak na chuti, tak na křupavosti, což ocení hlavně děti. V nouzi můžete použít i sušené bylinky, v tom případě nechte těstíčko na krustu chvíli odpočinout, aby se jejich chuť i vůně rozvinula. Do šťouchaných brambor můžete přidat zbytek bylinek nebo třeba nasekané olivy, abyste dodrželi středozemní atmosféru receptu.
Lussekatter

Lussekatter

Nadýchané šafránové pletýnky rozličných tvarů patří k pokladům severského sladkého pečiva. Krásnou žlutou barvu jim dodává šafrán, ale pokud jej zrovna nemáte doma v zásobě, přidávat jej nemusíte. Úplně nakonec jsou pletýnky potřeny sirupem z cukru a vody, díky němuž jsou krásně lesklé a slaďoučké.
Makovec

Makovec

Český klasický dezert, který provoní krásně celou kuchyni. Podávejte jej ještě horký, třeba se zmrzlinou a ovocem. Výborně chutná i následující den.
Makronky jako z Francie

Makronky jako z Francie

Abychom si na makronkách pochutnali, nemusíme hned kupovat letenky do Paříže. Můžeme makronky s příchutí Francie si můžeme snadno připravit doma podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Makronky – Upečte si francouzskou laskominu s pistáciemi

Makronky – Upečte si francouzskou laskominu s pistáciemi

Makronky jsou jedním ze symbolů Francie: jsou totiž stejně šarmantní a okouzlující, decentně křupají a mají úžasnou chuť která se rozplývá na jazyku. Kdo je jednou ochutnal, tak ví, jak snadno jsou návykové. Jejich výroba nepatří k nejsnadnějším, když ale budete přesně následovat recept a vyhnete se nejběžnějším chybám, určitě se vám povedou. Nyní si můžete vyzkoušet naše nevšední oblíbené pusinky z mandlové mouky plněné krémem tentokrát s pistáciovou příchutí a s extra zdravým čajem matcha.
Malé bramboráčky

Malé bramboráčky

Malé bramboráčky naservírujte klidně do kovového kyblíčku nebo jiné originální nádobky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*