Kvíz: Tak to je nakládačka! Troufnete si porazit šéfkuchaře v kvízu o mase?

Troufnete si porazit šéfkuchaře v kvízu o mase?

Červené maso je zdrojem nejrozšířenějšího minerálu. Víte jakého?
Název tatarský biftek nevznikl jen tak. Víte, od čeho je odvozen?
Co děláte, když moříte maso?
Právě jste připravili mírně propečený steak, kterému se říká „rare“. Jaká bude jeho vnitřní teplota?
Huspenina je aspiková lahůdka, obsahující látku, která nám napomáhá k pohyblivosti kloubů. Víte, o jakou zdravou látku jde?

2 komentáře k článku “Kvíz: Tak to je nakládačka! Troufnete si porazit šéfkuchaře v kvízu o mase?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*