Bramborový salát na vece s plátkem šunky je sice klasika, ale trochu nudná. O tom, že se dá pohoštění udělat jinak – nápaditě a lahodně, vás přesvědčíme v následujícím článku. Recepty jsou mimo jiné s úspěchem ověřeny na milovnících tradic, kteří se obvykle změnám brání.
Na čem postavit chlebíček?
Nejjednodušší je koupit si veku nebo bagetu, ale pokud pro své hosty připravíte chlebovou bagetu či celozrnný chléb, dáte i běžnému chlebíčku novou šťávu. Takové pečivo dokonce stačí pouze nakrájet na kostičky a podávat s mističkou kvalitního olivového oleje – poslouží jako skvělý základ např. při konzumaci vína.
Domácí chlebová bageta
Pokud chystáte silvestrovskou oslavu, neměla by vám chybět chlebová bageta. Křupavé chlebové těsto povznese vaše chuťové pohárky do...
Recept - suroviny a postupLučinová pomazánka s olivami a parmskou šunkou
Rychlé a výborné občesrtvení, kterým potěšíte hosty nejen na Silvestra.
Recept - suroviny a postupCuketovo-krabí (humrová) pomazánka
Máte pocit, že krabí pomazánka na stole nesmí chybět? Co ji ale udělat zdravěji - např. s lahodnou cuketou?
Recept - suroviny a postupHermelínovo-hruškový chlebíček s ořechy
Připravte si svěží a netradiční chlebíčky nejen na silvestrovský stůl. Kombinaci slané a sladké chuti na chlebíčku zvláštně dotvoří...
Recept - suroviny a postupDrůbeží játrová paštika
Ačkoliv játra nemá rád každý, po této delikátní játrové paštice se jen zapráší.
Recept - suroviny a postup