Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka, bohatá na vitamíny chutná výborně, ke zjemnění se hodí sladká smetana. Recept na její přípravu je velmi jednoduchý a rychlý, najdete ho na www.jakvkuchyni.cz.
Zvěřinový dýňový guláš

Zvěřinový dýňový guláš

Existuje víc podzimní zelenina, než je dýně? Skvěle se hodí na sladké i slané vaření, je zdravá (obsahuje velké množství vlákniny) a pokrmům dodá lehce nasládlou chuť. Tentokrát ji vyzkoušíme v kombinaci se zvěřinou, a to rovnou v oblíbeném českém pokrmu - v guláši podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Knedlíky s uzeným masem a se zelím

Knedlíky s uzeným masem a se zelím

Uzené maso se zelím je neodolatelné spojení tradičního a chutného českého jídla. Když ho navíc doplníme domácími špekovými knedlíky, máme na stole jeden z tradičních českých receptů. Jak na to poradí Jakvkuchyni.cz!
Tortilla se sýrem halloumi

Tortilla se sýrem halloumi

Připravte si plněnou tortillu s halloumi, salátem a bylinkovým dipem získáme vyvážené jídlo, které ocení malí i velcí třeba jako zdravý oběd do práce, nebo na výlet. Recept na Jakvkuchyni.cz!
Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou omáčkou

Šípková omáčka je tradičním pokladem české kuchyně a v kombinaci s kančím masem tvoří dokonalý recept na “podzimní tabuli”. Podávat ji můžeme s knedlíky, skvěle chutná i s bramborovými šiškami. Recept na Jakvkuchyni.cz.
Nakládané lesní houby na kyselo

Nakládané lesní houby na kyselo

Přebytek hub můžeme využít i tak, že si je naložíme do kyselého láku. Díky tomu je nemusíme spořádat hned, ale až na ně dostaneme chuť. Jak si naložit lesní houby prozradí Jakvkuchyni.cz právě v tomto receptu!