Okurkovou limonádu podáváme v letních dnech jako osvěžující nápoj.
Rajčatový salát s bylinkami a celozrnným chlebem je skvělý a lehký oběd. Syrová zelenina prospěje těm, kdo chtějí pročistit svůj organismus, anebo shodit pár přebytečných kil.
Populární mojito (čti mochito), obsahující lahodnou kombinaci bílého rumu, třtinového cukru, limetky a máty, pochází z Kuby. Mojito se pravděpodobně na začátku 20. století vyvinulo z nápoje zvaného El Draque, který se také připravoval z cukrové třtiny a těšil se mezi Kubánci značné oblině. Vyzkoušejte jeho melounovou obdobu, která je velmi osvěžující.
Vsaďte na ledovou tříšť, kterou všechny děti milují! Ledovou tříšť rozdělte do pohárů a zalijte dětskou nealko bowlí.
Ředkvičkový dip můžete podávat k salátům, masu nebo na topinku.
„Jak v kuchyni“, web nejen o vaření, třídění a trendech, už není žádný nováček. Součet pátků dal 3 roky a to si zaslouží trochu pozornosti. Těší…
V horkých letních dnech více než kdy jindy oceníte nápoje, které jsou lehké, skvěle chutnají a báječně osvěží. Právě nyní je čas vyzkoušet i některé netradiční,…
V půlce léta nastává dlouho očekávaný čas, kdy se konečně můžeme na zahradě radovat z výsledků své usilovné práce. Dozrávají rajčata, okurky, cibule a další…
Gabriela Gášpárová se letos stala Dívkou roku 2016. Je jí teprve 15 let a pochází z Velké Bíteše. V kuchyni není nováčkem a moc ji to baví.…
V parném létě není nic příjemnějšího, než si dopřát chladivé osvěžení v podobě lahodné zmrzliny. Najít poctivou zmrzlinu je v dnešní době vzácnost. Místo mléka a smetany se používají rostlinné tuky a příchutě tvoří umělá ochucovadla nebo barviva. Proto vám ukážeme, jak si vyrobit skvělou domácí zmrzlinu, kterou si můžete dát kdykoliv, když na ni dostanete chuť.
Jednoduché recepty nechají vyniknout chuti surovin. Vyzkoušejte toto grilovací menu, které na vašem stole naservíruje naprostou letní klasiku v úžasně chutném menu. V jednoduchosti je nejen krása,…