Upečte si italský olivový chléb sami doma. Příprava je jednoduchá, rychlá a výsledek svou chutí a vůní nadchne děti i dospělé.
Tento netradiční dezert si můžete připravit do zásoby a podávat jej k čaji nebo jako malou svačinu.
Základ na těsto je stejný jako u výše uvedeného receptu, jenom zvolíme jinou náplň, která má rajčatový základ.
Můžete je servírovat jako malé občerstvení nebo rychlou večeři. Čím menší pizzy budou, tím rychleji budou upečené.
Už jsou tady! Barevné svátky plné radosti, prvních jarních květů a velkých dobrot ve zdravějším stylu. Pokud už od Vánoc zvažujete, jak přeučit rodinu na…
Chlebový puding je podobný žemlovce a najdete jej například v Irsku nebo Velké Británii jako „bread pudding“. V Německu a Maďarsku jej zapékají se šlehanými bílky, v tropických zemích zase nahrazují kravské mléko kokosovým.
Z nedávné ankety mezi návštěvníky Farmářského trhu v Dejvicích vyplynulo, že 66 % lidí chodí na trhy nejméně jednou za 14 dní a 96 % je spokojeno s nabídkou čtěte více
Podle výzkumů už v půl roce má přes 80 % dětí v těle více sodíku než je třeba, a kolem druhého roku už je to 85 %.…
Oblíbili jste si jarní závitky v exotických restauracích? Připravit si je můžete i doma. Rýžové placky dostanete ve specializovaných obchodech s asijskými potravinami nebo ve velkých supermarketech. Ostatní ingredience máte určitě doma!
Mexická placka tortilla by ve vaší spíži neměla chybět. Naplnit ji totiž můžete stylem „co dům dal“ a máte skvělou, rychlou večeři. Vyzkoušejte ji s kuřecí náplní a lehkým salátkem.
V zimě je tato hřejivá polévka nepostradatelným pomocníkem pro promrzlé lyžaře a výletníky. Můžete si ji dát místo hlavního jídla. Klobásu můžete vynechat a polévku můžete vylepšit třeba pažitkou nebo řeřichou.