Rýže nebo brambory? Co třeba obojí! Tato zapečená rýže v sobě snoubí skvělou chuť kořenové zeleniny, květáku i jemnou texturu rýže.
Máte chuť na něco lahodného a také máte dostatek času na to vyzkoušet něco nového, i když to bude znamenat pár hodin v kuchyni? Citronové pusinky jsou chuťově dokonale vyvážené, potěší snad každého a jejich poněkud delší doba přípravy a pečení rozhodně stojí za to.
Užijte si svěží chuť středomoří, která vás ve vzpomínkách přenese na pláž do Itálie. Citronové řezy vás nejen osvěží, ale také potěší svou poměrně rychlou přípravou.
Při podzimních procházkách vás možná zaujal strom se zvláštními žlutými plody, na povrchu plstnatě chlupatými, které připomínají křížence jablka a hrušky. Jsou to kdoule, jedinečné…
Kdo by neměl rád chuť na jazyku se rozpouštějící čokolády. Když vás honí mlsná, anebo chcete jen rychle připravit dezert po nedělním obědu, zkuste dokonalé brownies, které bude hotové do 10 minut a stačí vám na něj jen pár ingrediencí.
Očekáváte návštěvu, která už je skoro ve dveřích a došlo vám, že jste zapomněli na dezert? Zkuste tyto chutné borůvkové muffiny, které připravíte v mikrovlnce a celé vám to nezabere více jak 10 minut!
Honí vás mlsná, do obchodu se vám nechce a doma máte jen pár ingrediencí? Anebo má za 10 minut dojít návštěva a vy přemýšlíte, co rychle přichystat? Zkuste toto bleskově rychlé suflé jen ze 3 ingrediencí, které doma jistě máte.
Návštěva je za dveřmi, děti se po obědě dožadují dezertu, anebo prostě jen máte chuť na něco dobrého? Rychlý nutellový dortík uspokojí chutě každého milovníka čokolády a sladkých dezertů. Jeho příprava vám navíc zabere jen 15 minut!
Brusinková, švestková a potom také barbecue. Co tak ale zkusit novou netradiční omáčku, která se perfektně hodí k masu? Hlavní roli v ní hraje angrešt, který je sice kyselejší, ale výsledná kombinace vaše chuťové buňky jistě pozitivně překvapí.
Čokoládový koláč z cukety? Vyzkoušejte tuto variantu a otestujte svou rodinu, zda cuketu v koláči poznají. Z talíře zmizí rychlostí blesku!
V létě se nebojte své pokrmy více okořenit. Díky pálivému koření se budete více potit a tak se i ochlazovat.