Tepelně upravená rajčata jsou zdravější než čerstvá. Zkuste ji je usušit, připravit z nich rychlou salsu nebo neapolskou omáčku. Rajčata obsahují až 90% vody, velmi…
Jste připravení na rajčatovou sezónu? My ji oslavíme osvěžující polévkou a pikantní zavařeninou. Jak využijete rajčata v kuchyni vy?
Pesto je čerstvá, zpravidla zelená omáčka na těstoviny, jejímž původem je Itálie. V té nejběžnější variantě je jeho základem kvalitní olivový olej, oříšky, parmezán, česnek a…
Granátové jablko je skvost v kuchyni. Nejen že skvěle chutná, je navíc velmi zdravé a také doslova prozáří každý pokrm. Salát nebo müsli ozdobené šťavnatými zrníčky…
Grilované maso si přímo říká lehké, čerstvé a dietní salátky. A pokud dbáte na zdravou stravu, vyzkoušejte naše lahodné recepty na grilovanou zeleninu!
Domácí zmrzliny si vyrobíte za chvíli, výhodou je, že si do nich dáte přesně to, na co máte chuť. Od osvěžujícího sorbetu až po čokoládové…
Už se vám omrzely saláty a na teplý večer v letním horku nemáte náladu? Zkuste si vyrobit originální studené zeleninové a ovocné polévky. Připravíte je během…
Rybíz s zaslouží vaši pozornost, už kvůli obsahu vitamínu C. Jeho výrazná chuť jej předurčuje k výrazným kombinací, v dezertech nebo se zvěřinou. Vyzkoušejte jej naložit do medu…
Stačí vám instantní káva, led, mléko a cukr. Pro obzvlášť krémovou variantu můžete použít zmrazený banán a místo mléka použít smetanu nebo kokosové mléko. Osvěžující…
Halina Pawlowská vášnivě miluje jídlo a v kuchyni je pečená vařená. Od vaření, pečení a jedení si občas odskočí a napíše vtipný scénář, knihu nebo…
Snídaně, svačina, oběd, večeře a pitný režim. Máme pro vás návod, jak si správně zabalit jídla a pití na dovolenou, kterým potravinám se vyhnout a…