Už se vám omrzely saláty a na teplý večer v letním horku nemáte náladu? Zkuste si vyrobit originální studené zeleninové a ovocné polévky. Připravíte je během…
Rybíz s zaslouží vaši pozornost, už kvůli obsahu vitamínu C. Jeho výrazná chuť jej předurčuje k výrazným kombinací, v dezertech nebo se zvěřinou. Vyzkoušejte jej naložit do medu…
Stačí vám instantní káva, led, mléko a cukr. Pro obzvlášť krémovou variantu můžete použít zmrazený banán a místo mléka použít smetanu nebo kokosové mléko. Osvěžující…
Halina Pawlowská vášnivě miluje jídlo a v kuchyni je pečená vařená. Od vaření, pečení a jedení si občas odskočí a napíše vtipný scénář, knihu nebo…
Snídaně, svačina, oběd, večeře a pitný režim. Máme pro vás návod, jak si správně zabalit jídla a pití na dovolenou, kterým potravinám se vyhnout a…
Salát je výborný jako příloha k masitým jídlům, ale můžete ho podávat i samostatně.
Vakuování bylo velkým hitem před několika lety. Dnes jsou už vakuové baličky potravin dostupné, jednoduché na používání a poměrně levné. Pokud máte zahradu a chcete…
Čekanka sice není v našich kuchyních tak populární jako například ve Francii a to je škoda. Je velmi zdravá, chutná a zvlášť ji ocení ti, kteří…
Pivo se na Plzeňsku dává i do dezertů – nejspíš odtud pochází i populární pivní štrúdl.
Třešně jsou plné antioxidantů, obsahují vitamíny (A, B, C, E a dokonce i P), minerály (draslík, který podporuje vylučování vody, jód, hořčík, železo, zinek a…
Malé bramboráčky naservírujte klidně do kovového kyblíčku nebo jiné originální nádobky.