Petru Černockou si všichni pamatují jako Dívku na koštěti a dnes ji znají jako elegantní dámu. Necháte se inspirovat jejími recepty? Máte nějaký tip nebo…
Kdo sní nejvíc potravin v každé rodině? Odpadkový koš. Zkažené nebo přebytečné potraviny končí v koši a za rok jich takto zbytečně vyhodíme až třetinu. Představte si,…
Jak uskladnit luštěniny v kuchyni, aby nepřekážely a byly stále po ruce? Máme pro vás fotonávod, jak vyrobit originální skleničky a připevnit je nad linku. Děti…
Do salátů, na pečení, dušení, grilování, jako přísada do polévek nebo omáček…fenykl se dá použít na mnoho způsobů a všechny chutnají skvěle! Fenykl se v našich…
Hlídáte si linii nebo se o to aspoň občas snažíte? Vybrali jsme pro vás celodenní menu oblíbených pochoutek s odlehčenější variantou. Pro zhubnutí do plavek se…
Hrachové výhonky byly dlouho výsadou asijské kuchyně, ale pro svoji jemnou hráškovou chuť a bohatství vitamínů začínají nacházet místo i v evropské kuchyni. I když…
Kopřivy se sbírají v období, kdy ještě údajně nežahají, tedy přesněji než vyrostou na jejích stoncích žahavé chloupky obsahující kyselinu mravenčí. Toto období většinou trvá kolem…
Jak bude vypadat naše velikonoční menu? Tradiční křenová polévka, jehněčí hřbet pečený v troubě, nádivka a na závěr mazanec. Dáte si také?
Pučálka je naklíčený změklý hrách, který se dá využít v teplé i studené kuchyni. Můžeme ho opéct na pánvičce na sádle, přidat do zeleninových salátů, nebo…
Jehněčí patří mezi neprávem podceňovaná masa. Jehňata jsou živená mlékem, jejich maso jehňat je kvalitní a zdravé, na rozdíl od skopového nemá výraznou chuť, je…
Velikonoční atmosféru si můžete doma snadno vykouzlit během chvilky. Stačí použít jarní barvy a popustit uzdu naší kreativity. A pokud se vám nechce nic vymýšlet,…