Jana Vašáková, šéfredaktorka časopisu F.O.O.D a autorka kuchařek, miluje pestrou a zdravou italskou kuchyni. Nadšeně také vaří pro své dcery. A ty milují těstoviny po…
Bazalka je nejčastěji spojována s chutí rajčat. Tato rostlinka má stejně jako většina bylinek, velmi všestranné použití v kuchyni. Vašemu pokrmu dodá nádech středozemní kuchyně a…
Jestli nemáte celer v lednici, je možné, že si ho po přečtení našeho článku zamilujete. Je to totiž nenápadná superpotravina: funguje jako přírodní afrodiziakum, antibiotikum,…
Jana Šulcová je talentovaná, šarmantní herečka, matka dvou dětí a několikanásobná babička. Nedá dopustit na svůj dům, zahradu, rodinu, přátele a psy. Kuchyně je tedy…
Snad každý z nás ví, jak chutná čočka, hrách nebo fazole. Ale málokdo zná různorodou paletu všech druhů luštěnin, včetně těch netradičních a neobvyklých. Stejně jako…
Spíž, ze které kdykoliv vykouzlíte večeři, snídani i pohoštění pro návštěvu… to je základ každé kuchyně. Co by v dobře vybavené spíži (a mrazničce) nemělo chybět?…
Máte rádi zdravé, snadné a rychlé recepty, u kterých není dlouhý výčet ingrediencí a následně plný dřez použitého nádobí? Tyto naše rychlé recepty si zamilujete! Během chvilky totiž…
Jak snadné! Nad touto dobrotou se můžete rozplývat během prvních jarních dnů, kdy vás příjemně zahřeje a potěší chuťové pohárky!
Rychlá dobrota, která zmizí hned ze stolu!
I začátečník zvládne tuto nadmíru snadnou a vynikající buchtu, která vás dobije zdravou energií a vy tak můžete mlsat bez výčitek.
Slovenská herečka a moderátorka Lenka Vácvalová jezdila jako malá k Balatonu a Maďarsko zná jako své boty. Maďarská kuchyně je temperamentní, rychlá a vášnivá, v každém…