Iva Hüttnerová vybírá ty nejlepší rady našich babiček jak napravit a vylepšit pokrmy, jakož i různé triky a fígle kuchařské. Přesolili jste polévku nebo omáčku?…
Maso tura domácího patří společně s vepřovým k nejpoužívanějším masům v české kuchyni. Mezi jeho hlavní plusy patří vysoký obsah vitamínu B2, železa a aminokyselin. Hovězí maso je…
Zkuste svému milému upéct tohle sladké vábení v podobě nadýchaného čokoládového dortu. Dort můžete posypat oříšky, strouhanými mandlemi, ovocem, případně na něj napsat zamilovaný vzkaz.…
Máte v kuchyni koše na tříděný odpad a dbáte na to, abyste každý útržek papíru, plastu nebo láhev hodili do správné nádoby? Třídění je dobré…
Francouzské koblížky les chouquettes (výslovnost le šuket) upeče i začátečník. Výsledkem jsou vláčné elegantní minidezerty. Když si pohrajete s jejich ozdobením, budou skvělým zákuskem nebo…
Především v zimních měsících potřebujeme vitamíny jako sůl. Zelí jich obsahuje víc než dost. Máme pro vás moderní i tradiční recepty. V případě zelí nemusíte…
Připravte si domácí zeleninové chipsy, kterými nadchnete každou návštěvu. Také je možné, že než návštěva přijde, talířek s chipsy bude prázdný. Doporučujeme vyzkoušet i sladší varianty…
Tajemství palačinek je ve správně rozšlehaných ingrediencích a trpělivém smažení. Pokud chcete jídlo, které vás vrátí do dětských let, tak palačinky s jahodovou zavařeninou jsou tou pravou volbou.
Pokud chcete ozvláštnit své saláty nebo pomazánky, naklíčená semena jsou skvělým řešením. Jsou plná vitamínů, minerálů a enzymů, jednoduchá na pěstování a levná. Jsou navíc…
Iva Hüttnerová vybírá ty nejlepší rady našich babiček. K čemu všemu se dají využít brambory? Přišly z Ameriky do Evropy v 16 století, ale u nás zdomácněly…
Snídaní bychom měli nastartovat nejen náš den, ale také metabolismus. Nejlepší čas pro snídani je hodina po probuzení. Zdravou snídaní snižujeme možnost přibírání na váze,…