• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin
Originální salát třikrát jinak
Články

Originální salát třikrát jinak

Posted on 9. 6. 201512. 9. 2017 by Jakvkychyni.cz
Saláty jsou chutné, zdravé a navíc je připravíte za chvilku.  Vyzkoušejte jejich netradiční variantu s ovocem. A jejich obrovskou výhodou je, že nemusíte nic odměřovat, vážit,…
Čtenářka Klára Borčová vaří: Kuřecí směs se zeleninou
Vaše recepty

Čtenářka Klára Borčová vaří: Kuřecí směs se zeleninou

Posted on 8. 6. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Tento recept mě zachrání vždy, když se s dětmi vrátím pozdě odpoledne z parku. Za deset minut je vše pokrájeno, připraveno, stačí pak uvařit rýži…
Jak správně vybrat brambory?
Články

Jak správně vybrat brambory?

Posted on 4. 6. 201517. 6. 2016 by Jakvkychyni.cz
Na světě je kolem 1000 druhů brambor, v Česku jich na polích najdeme asi 150 a to všech varných typů. Než si řekneme něco o…
Bezový sorbet se šampaňským – luxus za sto korun
Články

Bezový sorbet se šampaňským – luxus za sto korun

Posted on 3. 6. 201517. 6. 2016 by Jakvkychyni.cz
Bez černý je považován za magickou rostlinu, která vyléčí devět nemocí. Vy jej nemusíte používat jako lék, ale jako příjemné zpestření jídelníčku, které navíc pomůže…
Kedlubna: dietní zázrak za pár korun
Články

Kedlubna: dietní zázrak za pár korun

Posted on 28. 5. 20159. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Kedlubnu (nebo také kedluben) k nám přivezli staří Římané a v českých zemích se od té doby uchytila – jak v půdě, ve které se jí dobře daří,…
Ředkvička – vzpruha pro váš metabolismus
Články

Ředkvička – vzpruha pro váš metabolismus

Posted on 25. 5. 201512. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Ředkvička patří k potravinám, které se na našem stole objevují jen občas, a to nejčastěji ve formě oblohy. Zaslouží si ale daleko více pozornosti, protože…
spalda
Články

Špalda – zdravá prababička pšenice

Posted on 22. 5. 201523. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Špaldová pšenice je nešlechtěný druh pšenice, která se od moderní pšenice liší svým složením i chutí. Připomíná oříšky, a proto se doporučuje ji do jídelníčku…
Lebeda – špenát, který vám roste na zahrádce
Články

Lebeda – špenát, který vám roste na zahrádce

Posted on 19. 5. 201523. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Pokud se zeptáte zahrádkáře na lebedu, většinou začne lomit rukama, protože lebedu považuje za plevel, který se velmi jednoduše množí. Stačí nechat jednu jedinou kytku…
Rebarbora – kyselý, ale zdravý zázrak
Články

Rebarbora – kyselý, ale zdravý zázrak

Posted on 13. 5. 201512. 4. 2022 by Jakvkychyni.cz
Rebarbora nebo-li reveň je zelenina, která se používá v našich kuchyních spíše jako ovoce. Rebarbora pochází z Tibetu, kde je oceňována především pro své léčebné účinky. U…
Jedlé květy v našem jídelníčku
Články

Jedlé květy v našem jídelníčku

Posted on 12. 5. 201530. 10. 2020 by Jakvkychyni.cz
Je jedno, zda máte rádi saláty nebo si radši připravujete maso, všechna jídla mohou být zajímavější a atraktivnější, když se dobře připraví a navíc hezky…
Chřest – české zlato pro vaše zdraví
Články

Chřest – české zlato pro vaše zdraví

Posted on 11. 5. 201524. 8. 2017 by Jakvkychyni.cz
Český chřest byl a je ve světě vždy pojmem a známkou té nejvyšší kvality. O mezinárodním věhlasu našeho „bílého zlata“ přitom v jeho domovině – ČR – málokdo ví. Chřest vyžaduje…

Posts pagination

Previous Page Page 1 … Page 216 Page 217 Page 218 … Page 235 Next Page
Videorecepty na YouTube

Nejčtenější články

  • Soutezni-kviz-1080x1080-foto-150x150
    Jarní soutěž s Jakvkuchyni.cz!
  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • nadivka-titulka
    Nádivka – dokonalá příloha s jarní chutí
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Na kostkovaném pozadí

Samolepky pro kořenky: Na kostkovaném pozadí

Jako prostřený stůl u babičky vypadá tato verze samolepek na zavařeniny a koření. Na kostkovaném pozadí najdete symbol vařečky.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
×
 

Loading Comments...
 

    Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages