Zapečený italský chléb s mletým masem a žampiony

Zapečený italský chléb s mletým masem a žampiony

Chuťová kombinace žampionů, čerstvého tymiánu, hořčice a zakysané smetany je výborná! Když navíc přidáme mleté hovězí, které zapečeme v italském chlebu, vznikne opravdová lahůdka! Můžeme ho připravit k večeři a určitě s ním neurazíme ani tu nejmlsnější návštěvu.
Caesar salát s cizrnou

Caesar salát s cizrnou

O tom, co patří a nepatří do úplně původního Caesar salátu, bychom mohli vést dlouhé debaty. V původním receptu chybělo kuřecí maso a slanina. I zálivka může mít různé složení. Místo krutonů, které se zpravidla připravují ze staršího bílého pečiva, můžeme do salátu přidat opečenou cizrnu, která mu dodá příjemnou křupavost a pokud budete salát připravovat bez masa, tak i potřebné bílkoviny. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Šťavnatá krkovice s hořčicí a bylinkami

Šťavnatá krkovice s hořčicí a bylinkami

Hořčičná marináda se k vepřovému masu hodí skvěle!Vyzkoušet ji můžeme jak při letním grilování, tak i doma, kdy maso marinádou potřeme a dopečeme v troubě, aby bylo hezky měkké, šťavnaté a chuťově výrazné. Jak na to poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Recept na „Rillettes” z pečeného vepřového bůčku

Recept na „Rillettes” z pečeného vepřového bůčku

Co se zbylými pečeným bůčkem z nedělního oběda? Pojďme si společně připravit výbornou masovou pomazánku původem z francouzské kuchyně, známé jako “rillettes” (rijet). Jakvkuchyni.cz prozradí jak na to v receptu ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku!
Italská pasta

Pravá italská pasta

Dostali jste chuť na pastu jako z Itálie? Připravte si tuto pochoutku doma podle receptu na výborné těstoviny s dýňovo-sýrovou omáčkou a slaninou od Jakvkuchyni.cz!