Chuťová kombinace žampionů, čerstvého tymiánu, hořčice a zakysané smetany je výborná! Když navíc přidáme mleté hovězí, které zapečeme v italském chlebu, vznikne opravdová lahůdka! Můžeme ho připravit k večeři a určitě s ním neurazíme ani tu nejmlsnější návštěvu.
Každý, komu záleží na budoucnosti naší planety dnes již považuje za samozřejmost třídění plastů, papíru a dalších druhotných surovin. Věděli jste však, že třídit můžete…
O tom, co patří a nepatří do úplně původního Caesar salátu, bychom mohli vést dlouhé debaty. V původním receptu chybělo kuřecí maso a slanina. I zálivka může mít různé složení. Místo krutonů, které se zpravidla připravují ze staršího bílého pečiva, můžeme do salátu přidat opečenou cizrnu, která mu dodá příjemnou křupavost a pokud budete salát připravovat bez masa, tak i potřebné bílkoviny. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Hořčičná marináda se k vepřovému masu hodí skvěle!Vyzkoušet ji můžeme jak při letním grilování, tak i doma, kdy maso marinádou potřeme a dopečeme v troubě, aby bylo hezky měkké, šťavnaté a chuťově výrazné. Jak na to poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Jak si připravit lahodné kefírové placky s jarní cibulkou, které budou skvěle chutnat k snídani, obědu i večeři prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Sýry původně vznikly v podstatě jako nutnost, díky které bylo možné uchovat a zpracovat nadojené mléko. Jejich výroba se rozmohla i v našich zemích. I…
Snad každý z nás někdy neodhadl množství jídla, které uvařit. Typicky se to děje při různých oslavách, větších sešlostech a nedělních obědech a co pak…
Co se zbylými pečeným bůčkem z nedělního oběda? Pojďme si společně připravit výbornou masovou pomazánku původem z francouzské kuchyně, známé jako “rillettes” (rijet). Jakvkuchyni.cz prozradí jak na to v receptu ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku!
Říká se, že kolébka těstovin je Itálie, ale jak už to tak bývá, není to tak jednoduché… Ať je to jakkoliv, právě v článku na…
Dostali jste chuť na pastu jako z Itálie? Připravte si tuto pochoutku doma podle receptu na výborné těstoviny s dýňovo-sýrovou omáčkou a slaninou od Jakvkuchyni.cz!
Fermentace jako způsob zpracování a úpravy potravin je známý již dlouho. Málokdo z běžné populace však ví, že se fermentace používá i při přípravě masa…