Křupavý řízek z tresy v panko strouhance

Křupavý řízek z tresky v panko strouhance

Na štědrovečerní tabuli by ryba neměla nikdy chybět. Pokud nemáme rádi zrovna kapra, můžeme zkusit připravit třeba filé z mořské tresky. Když navíc klasickou strouhanku vyměníme za panko strouhanku, kterou dochutíme citronovou kůrou, dostane jídlo hned jiný šmrc! Jak na to?
Rumové půlměsíce s vanilkovým krémem a ruby čokoládou

Rumové půlměsíce s vanilkovým krémem a ruby čokoládou

Víte, co je ruby čokoláda? Má přirozeně růžovou barvu, takže na svátečním stole bude vypadat velmi hezky, a navíc má zajímavou, lehce nakyslou ovocnou chuť. Připravte si podle receptu s Jakvkuchyni.cz lahodné rumové půlměsíce plněné vanilkovým krémem a ruby čokoládou. Jak na to?
Křehké kokosky

Křehké kokosky

Oblíbené vánoční cukroví, na které nám postačí pouze čtyři suroviny - kdo si vybavil jako první kokosky, trefil se. Jedná se o rychlé a oblíbené cukroví a Jakvkuchyni.cz v tomto receptu poradí, jak dosáhnout toho, aby byly kokosky opravdu dokonalé. Stačí se držet tohoto receptu a postupu. Jak na to?
Skořicové hvězdičky s mandlemi

Skořicové hvězdičky s mandlemi

Tento recept potěší i ty, kdo nemohou lepek, protože je přirozeně bezlepkový. Je plný ořechů a v kombinaci se skořicí a svěží polevou potěší i ty nejmlsnější jazýčky. Připravte si skořicové hvězdičky s mandlemi podle receptu od Jakvkuchyni.cz!